Lokal gastronomiczny, ul. Płochocińska
Płochocińska, Białołęka, Warszawa, mazowieckie
- 85 zł/m²
- 85 m²
- 8 500 zł
Małgorzata Jasia...
Skontaktuj się
Lokal gastronomiczny, ul. Płochocińska
Płochocińska, Białołęka, Warszawa, mazowieckie
zaktualizowane:
17 września 2025
Lokal gastronomiczny, ul. Płochocińska
Zaktualizowane: 17 września 2025
85 zł/m² 85 m² 8 500 zł
gastronomiczne
3
miejsca postojowe naziemne
z ulicy
apartamentowiec
Zobacz na mapie
Przeznaczenie:
gastronomicznePomieszczenia:
3Parking:
miejsca postojowe naziemneRodzaj wejścia:
z ulicyRodzaj budynku:
apartamentowiecSzczegóły ogłoszenia
- Typ oferty: lokal użytkowy do wynajęcia
- Czynsz wynajmu: 8 500 zł (85 zł/m²)
- Dostępny: październik 2025
- Forma własności: własność, księga wieczysta
- Charakterystyka lokalu: 85 m², 3 pomieszczenia, 1 łazienka; stan: bardzo dobry
- winda, wejście z ulicy, witryna, dostosowany do osób niepełnosprawnych
- instalacje: nowe / wymienione; okna: nowe / wymienione
- przeznaczenie gastronomiczne
- Rozkład lokalu: piętro 0/5, jednopoziomowe
- Budynek: apartamentowiec; rok budowy: 2018
- Opłaty uzupełniające: 550 zł, kaucja: 8 500 zł / 1-krotność czynszu
- Media: prąd, woda, siła, odprowadzanie ścieków; ogrzewanie: miejskie, centralne ogrzewanie
- opomiarowanie wody, opomiarowanie ciepła
- Internet, telefon
- klimatyzacja
- Bezpieczeństwo: domofon/wideofon, alarm
- Miejsce parkingowe: miejsca postojowe naziemne (1 miejsce parkingowe)
- Źródło: biuro nieruchomości: Sprawdzone Nieruchomosci pl, zaktualizowane: 17.09.2025
- numer ogłoszenia: 1468/SPR/LW
Lokalizacja
- Adres: Płochocińska, Białołęka, Warszawa, mazowieckie
- Otoczenie: osiedle bloków mieszkalnych, osiedle domów jednorodzinnych, tereny zielone i rekreacyjne, obiekty handlowo-usługowe, łąka, las, jezioro, rzeka
- umiarkowanie cicho
Opis nieruchomości
NA WYNAJEM Lokal użytkowy o pow. 85 m2 usytuowany na Białołęce na nowym osiedlu Miasto Moje, gdzie powstaje 1 600 lokali mieszkalnych.
Lokal znajduje się w pierwszej linii zabudowy, w miejscu łatwo dostępnym dla pieszych i zmotoryzowanych.
Możliwość wydzielenia dwóch mniejszych o powierzchni.
Dwa niezależne wejścia do lokalu.
Możliwa gastronomia.
Dwa przewody wentylacyjne.
Na całym osiedlu nie ma ani jednego punktu gastronomicznego. (...)

